stcrt-2009-5404-001.png Ontwerpbestemmingsplan Waterwijk Noord

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan Waterwijk Noord vast te stellen. Het gebied van dit bestemmingsplan is gelegen tussen de Gelderse Dreef, de Zuigerplasdreef, de Larserdreef, de Slotermeerstraat/Moezelstraat en de Larservaart.

Met het bestemmingsplan Waterwijk Noord wordt het nu geldende bestemmingsplan Waterwijk voor het gebied Waterwijk Noord herzien. Dit plan heeft een conserverend karakter en heeft tot doel de bestaande situatie juridisch vast te leggen door middel van bestemmingsplanregelingen op maat. Binnen bepaalde marges is uitbreiding van bebouwing mogelijk, bijvoorbeeld het bouwen van bijgebouwen bij woningen.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 14 april 2009 tot en met 25 mei 2009 in het Infocentrum in de hal van het Stadhuis ter inzage. Het infocentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website www.Lelystad.nl.

Een ieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Voorts bestaat gedurende deze termijn de mogelijkheid mondelinge zienswijzen te geven. Hiertoe dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Ruimtelijke Plannen, telefoonnummer 0320-278390.

Naar boven