stcrt-2009-5399-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Hof van Twente’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 16 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Landgoed Hof van Twente’. Het plan voorziet in de ontwikkeling van maximaal 350 recreatiebungalows, een 18-holes golfbaan met clubhuis en parkeerterrein, een 9-holes golfoefenbaan, een driving range, centrale voorzieningen en ecologische voorzieningen ten zuidwesten van de kern Goor.

Het ontwerpbestemmingsplan (inclusief bijbehorende bijlagen zoals onderzoeken, MER-aanvulling en conceptovereenkomsten) ligt ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Het plan is ook in te zien op www.hofvantwente.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

Ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Landgoed Hof van Twente’

Naast het ontwerpbestemmingsplan ligt op genoemde locatie ook het ontwerpbeeldkwaliteitsplan ‘Recreatiepark en golfbaan Landgoed Hof van Twente’ ter inzage.

Gedurende zes weken met ingang van 16 april 2009 kan eenieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze over dit ontwerpbeeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

15 april 2009

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven