stcrt-2009-5333-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Herziening bestemmingsplan Lange Ruige Weide, Meester van Loostraat 13, Waarder

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 6 april 2009 het bestemmingsplan ‘Herziening bestemmingsplan Lange Ruige Weide, Meester van Loostraat 13, Waarder’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

De herziening betreft het opschuiven van het agrarisch bouwvlak voor het perceel Meester van Loostraat 13 te Waarder. Vanuit milieutechnisch oogpunt is een (geringe) verschuiving van het bouwvlak noodzakelijk. Tevens wordt het bouwvlak met een klein oppervlak vergroot.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 16 maart 2009 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisweg 3 te Reeuwijk-brug.

Tevens staat het bestemmingsplan op de gemeentelijke website (www.reeuwijk.nl) → Actueel → Bekendmakingen → Bestemmingsplannen).

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan beroep in stellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Reeuwijk, 15 april 2009

Naar boven