stcrt-2009-5324-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Zanddelweg, Venhorst’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken, gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van donderdag 23 april 2009 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Zanddelweg, Venhorst’ tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de wijziging van de bestemming van het perceel Zanddelweg 4 c.a. te Venhorst van ‘agrarisch bouwblok’ naar ‘wonen’. Dit ten behoeve van de bouw van een drietal woningen in ruil voor de sloop van de op het perceel aanwezige stallen. Deze mogelijkheid wordt geboden in het kader van de provinciale B.I.O. regeling.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling diens zienswijze omtrent dit bestemmingsplan kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen de heer G. Klop, beleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 22 april 2009

Burgemeester en wethouders van Boekel.

Naar boven