stcrt-2009-5322-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Hillegom maken bekend dat, ingevolge het bepaalde van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en de Algemene wet bestuursrecht, bij uitspraak van 1 april 2009, nummer 2008-02294/1/R1 van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, de tegen het besluit tot goedkeuring van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland van 5 februari 2008, nummer PZH-2008-73326, ingediende beroep gegrond is verklaard.

Hierbij heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • het besluit van Gedeputeerde Staten van 5 februari 2008, vernietigd voor zover hierbij goedkeuring is verleend aan de plandelen met de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden (B)’ ter plaatse van de percelen 2e Loosterweg 3 en 5;

  • goedkeuring onthouden aan de plandelen met de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden (B)’ ter plaatse van de percelen 2e Loosterweg 3 en 5.

Hierdoor is het bestemmingsplan, voor zover hieraan niet door de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State goedkeuring is onthouden , op 1 april 2009 onherroepelijk van kracht geworden.

Met ingang van donderdag 16 april 2009 ligt, voor een ieder, het onherroepelijk bestemmingsplan ‘De Zanderij’, alsmede de besluiten van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland en de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ter inzage in het gemeentehuis in de gemeentewinkel.

Het bestemmingsplan ‘De Zanderij’ heeft betrekking op het gebied dat in hoofdzaak begrensd wordt door:

aan de noordzijde door de (woon)bebouwing van de Stationsweg; aan de oostzijde door de Van den Endelaan; aan de zuidzijde door de (woon)bebouwing van de Wilhelminalaan en aan de westzijde door de spoorlijn van Haarlem naar Leiden.

Het indienen van bezwaar of het instellen van beroep tegen het onherroepelijke bestemmingsplan ‘De Zanderij’ is niet mogelijk.

Naar boven