stcrt-2009-5314-001.png Terinzagelegging goedgekeurd bestemmingsplan Uitbreiding Recreatiegebied Geestmerambacht

Burgemeester en wethouders van Langedijk maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Holland bij besluit van 17 maart 2009, nummer 2009-13509, goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan Uitbreiding Recreatiegebied Geestmerambacht.

Het besluit van Gedeputeerde staten en het goedgekeurde bestemmingsplan liggen met ingang van 15 april 2009 gedurende zes weken ter inzage (tijdens de openingsuren) in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Het goedgekeurde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentelangedijk.nl, in het menu ‘leven in Langedijk, submenu bestemmingsplannen.

Gedurende deze termijn kan tegen het goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door degene die zich tijdig op grond van artikel 27, lid 1 of 2 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening tot Gedeputeerde Staten heeft gewend, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich eerder tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

U kunt een folder aanvragen over de beroepsprocedure via het telefoonnummer van Postbus 51 (0800-8051) of via de internetsite (www.postbus51.nl). Ook kunt u voor meer informatie de internetsite van de Raad van State bezoeken: www.raadvanstate.nl.

Langedijk, 15 april 2009

Burgemeester en wethouders van Langedijk,

de secretaris,

E. Annaert.

De burgemeester,

J.F.N. Cornelisse.

Naar boven