stcrt-2009-5292-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding woon- en werkgemeenschap Bonlaak’

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding woon- en werkgemeenschap Bronlaak’ met ingang van 16 april 2009 gedurende 6 weken voor eenieder tijdens kantooruren van 9.00 uur tot 12.30 uur ter inzage ligt bij afdeling Ruimte en Wonen, Brink 3 te Sint Anthonis. Inzage buiten deze uren is mogelijk door telefonisch een afspraak te maken met mevr. A. Heijnemans (tel.: 0485-388841). Het ontwerpbestemmingsplan kan ook via de gemeentelijke website www.sintanthonis.nl worden geraadpleegd.

Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van bestaande woon- en werkruimten op het terrein van Bronlaak aan de Gemertseweg 36 te Oploo mogelijk. Het plan voorziet tevens in de mogelijkheid om de parkeergelegenheid te centraliseren en uit te breiden en het oprichten van een stiltemonument.

Binnen de genoemde termijn van 6 weken kunnen door eenieder schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren worden gebracht. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZC te Sint Anthonis. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met bovengenoemde contactpersoon.

Sint Anthonis, 15 april 2009

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis,

de secretaris a.i.,

J. Schrik.

De burgemeester,

J.M.J. Verbeeten

Naar boven