stcrt-2009-5240-001.png Goedkeuring door Gedeputeerde Staten van bestemmingsplan Gees

Het college van burgemeester en wethouders van Coevorden maakt bekend, dat Gedeputeerde Staten van Drenthe bij besluit van 20 maart 2009, kenmerk RO/2009003350, het door de gemeenteraad op 9 december juni 2008 vastgestelde bestemmingsplan Gees te hebben goedgekeurd.

Het plan omvat een algehele herziening van de geldende bestemmingsplannen en partiële herzieningen voor de kern Gees.

Met ingang van 16 april 2009 ligt het besluit van Gedeputeerde Staten van Drenthe met het bestemmingsplan gedurende zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de openingstijden op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Bouw & Milieu (locatie Dalen).

Tijdens deze termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen bedenkingen overeenkomstig artikel 27, eerste of tweede lid, bij Gedeputeerde Staten van Drenthe te hebben ingebracht.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten van Drenthe treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Coevorden, 15 april 2009

Het college van B&W voornoemd,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris

Naar boven