stcrt-2009-5239-001.png Bestemmingsplan ‘Kern Spaubeek, wijziging ex artikel 11 WRO Schoolstraat 7 en 9 te Spaubeek’

Gedeputeerde Staten van Limburg hebben bij besluit van 17 maart 2009, nr. 2009/5370, goedkeuring verleend aan het bij besluit van burgemeester en wethouders van 13 januari 2009 vastgestelde bestemmingsplan ‘Kern Spaubeek, wijziging ex artikel 11 WRO Schoolstraat 7 en 9 te Spaubeek’.

Dit bestemmingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Spaubeek’ ten behoeve van het realiseren van een tweetal bedrijfswoningen op de percelen Schoolstraat 7 en 9 te Spaubeek.

Genoemd bestemmingsplan en het besluit van Gedeputeerde Staten liggen met ingang van 16 april t/m 27 mei 2009 voor een ieder ter inzage ter gemeentesecretarie (publieksbalie), Raadhuisstraat 9.

Degene die tijdig een zienswijze bij ons college heeft ingediend, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot ons college te wenden, kan gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Beroepschriften resp. verzoeken om voorlopige voorziening dienen te worden gericht aan de Afdeling resp. de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beek, 15 april 2009

Burgemeester en wethouders van Beek,

namens dezen:

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Wonen,

A.J.L.M. Bischoff.

Naar boven