stcrt-2009-5231-001.png Ontwerpbestemmingsplan De Groendijck 39, Waarder

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 16 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp ter inzage ligt van het bestemmingsplan ‘de Groendijck 39, Waarder’.

Dit bestemmingsplan voorziet in de nieuwbouw van twee (burger)woningen. Ter compensatie worden op het perceel bestaande schuren gesloopt. De bestaande monumentale boerderij blijft staan.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis gedurende openstellingstijden. Een digitale versie van het ontwerp van het bestemmingsplan is in te zien via de website van de gemeente Reeuwijk: www.reeuwijk.nl

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 3, 2810 AA Reeuwijk. Mondelinge zienswijze kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstellingstijden na een afspraak via telefoonnummer (0182) 390194.

Reeuwijk, 15 april 2009

Naar boven