stcrt-2009-5222-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark de Hemmen A7’

Burgemeester en wethouders geven overeenkomstig artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening kennis van het besluit van Gedeputeerde Staten van Fryslân tot (gedeeltelijke) goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark de Hemmen A7’.

Het plangebied wordt aan de zuidwestzijde begrensd door de gemeentegrens met Wymbritseradiel, aan de noordzijde door de bestaande rijksweg A7, aan de oostzijde door de Stadsrondweg-Zuid en aan de zuidoostzijde door de spoorlijn.

Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben besloten het bestemmingsplan goed te keuren met uitzondering van artikel 4, lid 2 onder m. Dit artikel heeft betrekking op de hoogte van reclamemasten.

Het besluit ligt met het bestemmingsplan met ingang van 14 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (Kruizebroederstraat 26) op de afdeling Ontwikkeling.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) door degene die een bedenking heeft ingediend bij Gedeputeerde Staten of door een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een bedenking tot Gedeputeerde Staten te wenden. Tegen het artikel waaraan geen goedkeuring is verleend door Gedeputeerde Staten kan een ieder beroep instellen bij de Raad van State.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven