stcrt-2009-5221-001.png Ontwerpbestemmingsplan Heidenskipsterdyk 40a

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijefurd geven er, gelet op artikel 3.8 Wro, kennis van dat zij een ontwerpbestemmingsplan voorbereiden voor het perceel plaatselijk bekend Heidenskipsterdyk 40a te It Heidenskip.

De eigenaar van het perceel is voornemens een bedrijfsgebouw van ca. 1250 m2 met daarin een werktuigenloods, werkplaats en kantoren te ontwikkelen. Het bouwplan is in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Correctieve en partiële herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Nijefurd’. De gemeente Nijefurd is onder voorwaarden bereid een partiële herziening van het bestemmingsplan in procedure te brengen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Buitengebied, Heidenskipsterdyk 40a, It Heidenskip’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van dinsdag 14 april 2009 gedurende 6 weken, tot en met maandag 25 mei 2009, ter inzage op het gemeentekantoor te Workum en in de openbare bibliotheken in Workum en Koudum. De stukken zijn ook via de website van de gemeente te raadplegen.

Zienswijzen

Gedurende deze periode kan een ieder zijn of haar zienswijzen schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad. (Postbus 5, 8710 AA Workum).

Naar boven