stcrt-2009-5218-001.png Goedkeuring wijziging bestemmingsplan Buitengebied 2004 m.b.t. Enkhuizerlaan 3 te Rijs

Burgemeester en wethouders van Gaasterlân-Sleat maken bekend, dat Gedeputeerde Staten van Fryslân (GS) op 30 maart 2009 het 19e wijzigingsplan ex artikel 11 WRO, waarmee wordt geregeld dat de bestemming ‘Recreatiewoningen’ voor het perceel Enkhuizerlaan 3 te Rijs wordt gewijzigd in een bestemming ‘Woondoeleinden’, waardoor de reeds langer bestaande situatie – permanente bewoning op genoemd perceel – nu ook geformaliseerd wordt, hebben goedgekeurd.

Het besluit tot goedkeuring en het wijzigingsplan liggen met ingang van 14 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Dubbelstraat 1 te Balk (centrale klantenbalie). Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep tegen het besluit van GS instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te ’s-Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit (i.c. de bestemmingswijziging) treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Balk, 9 april 2009

Naar boven