stcrt-2009-5217-001.png Onherroepelijk bestemmingsplannen gemeente Twenterand

Burgemeester en wethouders van de gemeente Twenterand maken bekend dat de volgende bestemmingsplannen onherroepelijk zijn:

  • het bestemmingsplan ‘Melody Ranch’;

    Dit bestemmingsplan heeft ten doel om het juridisch kader te scheppen voor zowel de al gerealiseerde bebouwing als voor de uitbreidingswensen met betrekking tot de bebouwing op het perceel Ruiterpad 4 te Den Ham.

  • het bestemmingsplan ‘Flierbelten’;

    Dit bestemmingsplan heeft ten doel om de planologische randvoorwaarden te scheppen voor het realiseren van 36 recreatiewoningen op een terrein van ca. 6 ha aan de Flierdijk te Den Ham.

  • het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening 2005 wijzigingsplan Dalweg 39’.

    Dit wijzigingsplan, dat plaats vindt op basis van het beleid ‘Vrijkomende agrarische bebouwing’, betreft het wijzigen van de bestemming Agrarisch gebied met landschapswaarden (het agrarisch bouwperceel) in de bestemming Bedrijfsbebouwing (zakelijke dienstverlening) en Terrein voor actieve recreatie (boerderijkamers).

De bestemmingsplannen liggen vanaf 14 april 2009 voor een ieder bij de publieksbalie ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Naar boven