stcrt-2009-5213-001.png Ontwerpbesluit bedrijfspand Magnesiumstraat in Nederweert

Door de directie van gebroeders Joosten B.V. is een bouwaanvraag ingediend voor de realisatie van een bedrijfspand op kavel B 26 aan de Magnesiumstraat in Nederweert. Vanwege de strijd met het geldende bestemmingsplan is het nodig een projectbesluit volgens artikel 3.10 Wro te nemen. Het ontwerpbesluit heeft van 20 februari tot en met 2 april 2009 ter inzage gelegen. Op het ontwerp-besluit zijn geen zienswijzen ingekomen. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 14 april jl. besloten het projectbesluit te nemen en de bouwvergunning te verlenen.

U kunt de stukken inzien van 16 april t/m 27 mei 2009 op afspraak bij de centrale klantenbalie. De stukken met betrekking tot het projectbesluit kunt u tevens inzien op www.nederweert.nl → Plannen en Projecten → Ruimtelijke plannen → Projectbesluiten.

Het indienen van bezwaarschriften is tijdens de inzageperiode mogelijk voor belanghebbenden bij burgemeester en wethouders, postbus 2728, 6030 AA NEDERWEERT. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Roermond.

Naar boven