stcrt-2009-5197-001.png Vrijstellingsprocedure artikel 19 lid 1 wet op de ruimtelijke ordening: Havenstraat 42 te Zijdewind

Burgemeester en wethouders van Niedorp maken bekend dat, met ingang van 13 april 2009 ter inzage ligt, het ontwerpvrijstellingsbesluit met daarop betrekking hebbende stukken en tekeningen, voor het realiseren van een woonstolp, een kantoorgebouw en een regulier woonhuis op het perceel Havenstraat 42 te Zijdewind. Op het betreffende perceel was tot 2006 de horecagelegenheid Landsman’s Welvaren gesitueerd. Deze is echter in 2006 door brand verwoest. De restanten van het gebouw zijn inmiddels gesloopt en het perceel is dan ook tot op heden onbebouwd.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens vrijstelling te verlenen met toepassing van artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen gedurende zes weken gedurende de genoemde periode ter inzage bij het bureau VROM van de gemeente Niedorp, De Meet 1 te Nieuwe Niedorp. Eenieder kan gedurende de genoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Niedorp, Postbus 6, 1733 ZG Nieuwe Niedorp.

Naar boven