stcrt-2009-5142-001.png Goedgekeurd wijzigingsplan Bestemmingsplan West-Terschelling centrum (Torenstraat 50)

Het college van Burgemeester en wethouders maakt bekend dat het volgende wijzigingsplan op 30 maart 2009 is goedgekeurd door gedeputeerde staten van de provincie Fryslân:

  • wijzigingsplan Bestemmingsplan West-Terschelling centrum (Torenstraat 50)

Het wijzigingsplan wijzigt de bestemming Woonhuizen Klasse II in de bestemming ‘Winkels Klasse B’ met de aanduiding ‘in combinatie met een woning’.

Deze wijziging van het bestemmingsplan West-Terschelling centrum is mogelijk op basis van artikel 29 van de voorschriften van het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan, het goedgekeurde wijzigingsplan en bijbehorende stukken kunnen met ingang van dinsdag14 april tot en met maandag 25 mei 2009, gedurende zes weken worden ingezien in het gemeentehuis, bij de balie van de Sector Grondgebied.

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn tegen dit besluit beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treed in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij voor die datum een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. In dat geval treedt het besluit in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven