Dinkelland

Herhaalde en gerectificeerde bekendmaking Ontwerpprojectbesluit/Ontwerpbouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken in overeenstemming met artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 46 lid 4 van de Woningwet bekend dat met ingang van 14 april 2009 voor een ieder gedurende een periode van 6 weken ter inzage ligt het ontwerp-projectbesluit ‘Wittebergweg 3 Oud-Ootmarsum’ en de ontwerpbouwvergunning voor het verbouwen van een woning en het nieuw bouwen van een schuur op dat adres.

Het ontwerpprojectbesluit voorziet in de verbouw van een woning en de nieuwbouw van een schuur op het perceel Wittebergweg 3 te Oud Ootmarsum.

Beide documenten en de bijbehorende stukken kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij de afdeling Vergunningen in het gemeentehuis.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan een ieder naar keuze mondeling dan wel schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij burgemeester en wethouders van Dinkelland. Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar van de afdeling Vergunningen, telefoonnummer 0541-854100. Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven