stcrt-2009-5123-001.png Projectbesluit fiets-/voetgangersbrug Euratomsingel Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend, dat zij op 25 maart 2009 op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit hebben genomen voor het realiseren van een fiets-/voetgangersbrug over de Euratomsingel te Heemskerk. De brug past niet in het geldende bestemmingsplan Oosterwijk Zuidbroek, omdat de oppervlakte van de brug meer is dan het toegestane maximum van 20 m2.

Van donderdag 9 april tot en met woensdag 20 mei 2009 ligt het projectbesluit met de daarbij behorende stukken gedurende 6 weken ter inzage. Het raadhuis in Heemskerk is (voor het inzien van de stukken) geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. De stukken kunt u ook raadplegen via onze website www.heemskerk.nl.

Op het ontwerpprojectbesluit waren geen zienswijzen ingekomen. Tegen het projectbesluit kan daarom uitsluitend beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift moet binnen de genoemde termijn van 6 weken worden ingediend bij de rechtbank te Haarlem. Een beroepschrift moet zijn ondertekend en bevat ten minste de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Aan het instellen van een beroep zijn kosten (griffierechten) verbonden. Tevens kunnen belanghebbenden wegens spoedeisend belang de voorzieningenrechter van de rechtbank te Haarlem verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Aan het indienen van een dergelijk verzoek zijn ook kosten verbonden.

Heemskerk, 8 april 2009

Naar boven