stcrt-2009-5115-001.png Wijziging artikel 11 Wet op de ruimtelijke ordening bestemmingsplan ‘Buitengebied Drunen 1988’

Het college van burgemeester en wethouders van Heusden heeft met gebruikmaking van de wijzigingsbevoegdheid het bestemmingsplan ‘Buitengebied Drunen 1988’ gewijzigd. In het bestemmingsplan is de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ met de daarop toegelaten bedrijfsvorm ‘fabricage van en handel in betonartikelen’ (bestemmingsvlak 99) gelegen aan de Bosscheweg 70a in Drunen, gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’ met de daarop toegelaten bedrijfsvorm ‘Carwash met een autostalling met berging’.

Inzage

Op 26 maart 2009 is de in het bestemmingsplan genoemde verklaring van geen bezwaar van Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant ontvangen. Deze ligt samen met de vaststelling van de wijziging voor eenieder gedurende 6 weken ter inzage.

U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Dit kan tijdens openingstijden.

Beroep

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een belanghebbende op grond van artikel 8.2 Wro beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Op grond van artikel 6:13 Awb kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpbestemmingsplan.

Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Heusden, 8 april 2009

Het college van Heusden.

Naar boven