stcrt-2009-5048-001.png Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan gemeente Steenwijkerland

Van 8 april 2009 t/m 19 mei 2009 liggen de ontwerpbestemmingsplannen

  • Giethoorn-Noord, 1e herziening en de daarbij behorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden). Deze stukken worden nu ook aangeboden op de gemeentelijke website, www.steenwijkerland.nl onder bouwen en milieu. Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking opwoningbouw en sluit aan bij de bestaande woningbouw aan de Elzen en de ten oosten gelegen sportvelden;

  • Steenwijk-West, Fase II en de daarbij behorende stukken ter inzage in het gemeentehuis, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden) en op de gemeentelijke website, www.steenwijkerland.nl onder bouwen en milieu. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de herstructurering van een woongebied in de wijk Steenwijk-West, gelegen tussen de Verlaatseweg en de Vondelstraat enerzijds en de A. de Ruijterstraat en Jan van Riebeeckstraat anderzijds.

T/m 19 mei 2009 kan een ieder mondeling dan wel schriftelijk zijn zienswijze over deze ontwerpbestemmingsplannen aan de gemeenteraad (postbus 162, 8330 AD Steenwijk) kenbaar maken.

Naar boven