stcrt-2009-5047-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Brede school de Wijk’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Brede school de Wijk’ ter inzage wordt gelegd. In samenspraak met diverse partijen heeft de gemeente plannen ontwikkeld voor het bouwen van een brede school in de Wijk. Ook is in het bestemmingsplan de bouw van vier woningen aan de Postweg voorzien. Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat voorheen in gebruik was als gemeentewerf aan de Postweg in de Wijk.

Het ontwerp van het bestemmingsplan bestemmingsplan ‘Brede school de Wijk’ ligt voor iedereen ter inzage van 9 april tot en met 20 mei 2009 tijdens de openingstijden van de gemeentewinkel in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Het ontwerp is ook in te zien op de website van de gemeente www.dewolden.nl onder de rubriek ‘Actueel’ bij ’Plannen en projecten’.

Iedereen kan gedurende de periode van terinzagelegging een schriftelijke of mondelinge zienswijze op het ontwerp van het bestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij de raad van gemeente De Wolden, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt via de administratie van de afdeling VROM, telefoon (0528) 378200.

Zuidwolde, 8 april 2009

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven