stcrt-2009-5046-001.png Bestemmingsplan ‘Ermelo-West’ vastgesteld

De raad van de gemeente Ermelo heeft in zijn vergadering van 26 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Ermelo-West’ gewijzigd vastgesteld. Het raadsbesluit ligt met het vastgestelde bestemmingsplan met ingang van donderdag 9 april 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor terecht bij de afdeling Publiekszaken op werkdagen van 08.30 uur–12.15 uur. Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op de website van de gemeente Ermelo (www.ermelo.nl/bestemmingsplannen).

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn er ten opzichte van het ontwerp wijzigingen aangebracht in de toelichting, de voorschriften en de plankaart. De aanpassingen staan omschreven in het raadsbesluit.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bedenkingen worden ingebracht bij Gedeputeerde Staten door:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling bij Gedeputeerde Staten van Gelderland naar voren worden gebracht. Schriftelijke bedenkingen moeten gericht worden aan Gedeputeerde Staten van Gelderland, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem, fax: 026 35 99 480.

Per e-mail kan dit via: post@gelderland.nl (onder vermelding van REW/RO/BV).

Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondelinge bedenkingen in te brengen, kan tijdens werkdagen tussen 10.00 en 12.00 uur contact opnemen met het secretariaat Toezicht & Advies Lokale overheden team ROA, telefoonnummer 026 35 98 759.

Ermelo, 9 april 2009

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven