stcrt-2009-4987-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Kattekop, herziening 2008’

Burgemeester en Wethouders van Stein maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg d.d. 24 maart 2009 goedkeuring hebben verleend aan het in de raadsvergadering van 13 november 2008 vastgestelde bestemmingsplan ‘Kattekop, herziening 2008’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gelijknamige woonwijk in Urmond. Op 14 mei 2008 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State goedkeuring onthouden aan de in het bestemmingsplan ‘Kattekop’ opgenomen bestemming ‘woondoeleinden’. De herziening is opgesteld met inachtneming van de bedoelde uitspraak van de Afdeling.

Het besluit van Gedeputeerde Staten ligt samen met het bestemmingsplan vanaf 9 april 2009, gedurende zes weken, tijdens openingstijden, ter inzage in het gemeentehuis te Stein en de openbare bibliotheek van Urmond. Tevens is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (onder actueel/bekendmakingen/Ruimtelijke Ordening).

Gedurende voormelde termijn van 6 weken kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig bedenkingen in te dienen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van Gedeputeerde Staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Stein, april 2009

Burgemeester en Wethouders van Stein,

A.C.M. Barske,

burgemeester.

M.M.H. Bisschops,

secretaris.

Naar boven