stcrt-2009-4983-001.png Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Schoonveld ‘Regina Coeli’ en ontwerpbesluit hogere waarden ‘Regina Coeli’

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp partiële herziening bestemmingsplan Schoonveld ‘Regina Coeli’ ter inzage ligt.

Het project behelst een bouwkundige uitbreiding van het Taleninstituut Regina Coeli en het uitbreiden van de parkeercapaciteit met een tweede inrit op het eigen perceel aan de Martinilaan 35 in Vught.

Voor de realisatie van dit ontwerpbestemmingsplan is door Taleninstituut Regina Coeli bij het college van burgemeester en wethouders een verzoek om ontheffing ingediend van de in de Wet geluidhinder gestelde waarden. Deze ontheffing is aangevraagd vanwege de toekomstige geluidbelasting op de uitbreiding van het Taleninstituut.

Een ieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan en over het ontwerpbesluit hogere waarden naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerp bestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Vught, Postbus 10.000, 5260 GA Vught. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen kunt u contact opnemen met de heer R. Poot van de afdeling Ruimte, telefoonnummer (073) 6580 655. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbesluit hogere waarden moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5260 GA Vught.

Vanaf donderdag 9 april 2009 ligt het ontwerp partiële herziening Schoonveld ‘Regina Coeli’ met de bijbehorende stukken en de ontheffingsaanvraag met de bijbehorende stukken tijdens de openingsuren gedurende 6 weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught en in de plaatselijke bibliotheek aan de Dorpsstraat 28 te Vught.

U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Naar boven