stcrt-2009-4979-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening geluidzone industrieterrein Nijmegen West/Weurt’

Burgemeester en wethouders van Beuningen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 17 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Herziening geluidzone industrieterrein Nijmegen West/Weurt’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan Kern Weurt en het bestemmingsplan Buitengebied en verlegt de geluidszone die over het plangebied ligt.

Terinzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 9 april 2009 gedurende 6 weken, dus tot en met woensdag 20 mei 2009, ter inzage op de afdeling VROM van de gemeente Beuningen.

U kunt het plan en de daarbij behorende stukken elke werkdag tijdens de gebruikelijke openingstijden of op afspraak inzien.

Voor de openingstijden verwijzen wij naar de gemeentegids 2009 of de internetpagina van de gemeente Beuningen www.beuningen.nl., waar het plan ook elektronisch raadpleegbaar is.

Voor het inzien van de stukken dient u zich te melden bij de receptie.

Reactie

Tijdens de hiervoor genoemde periode kan een belanghebbende schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State wanneer u:

  • tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze tegen het ontwerpplan kenbaar heeft gemaakt;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen.

De adressering van het beroepschrift is:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als u beroep instelt kunt u in genoemde periode tevens verzoeken om een voorlopige voorziening

bij de Voorzitter van de genoemde afdeling.

Zonder dat treedt het door de raad vastgestelde bestemmingsplan in werking direct na afloop van de beroepstermijn.

Als naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven