stcrt-2009-4947-001.png Voorbereidingsbesluiten gemeente Enkhuizen

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 7 april 2009 besloten het besluit van 2 december 2008, waarbij werd verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel De Dolfijn 39, in te trekken.

Vervolgens heeft de gemeenteraad in zijn vergadering van 7 april 2009 besloten te verklaren dat een (herziening van het) bestemmingsplan wordt voorbereid voor de vier, onderstaande gebieden.

  • Binnenstad en Havens; de gehele binnenstad en havens.

  • Westeinde; de gronden aan en nabij het Westeinde, ingesloten door de Drechterlandseweg, Randweg, spoorlijn en de oostelijk gelegen gemeentegrens.

  • Recreatieoord Enkhuizer Zand (REZ); de buitendijks gelegen gronden, deel uitmakende van het toekomstige bestemmingsplan Recreatiegebieden.

  • Industrie- en Bedrijventerreinen; Schepenwijk alsmede gronden voor de beoogde uitbreiding, ingesloten door de spoorlijn, Randweg, de Provincialeweg N506 en de oostelijk gelegen gemeentegrens, Krabbersplaat.

Inwerkingtreding: Bovenstaande voorbereidingsbesluiten treden in werking met ingang van de dag na publicatie in de Staatscourant (8 april 2009).

Inzage: De voorbereidingsbesluiten en de daarbij behorende tekening(en) liggen voor een ieder ter inzage bij het loket Bouwen & Wonen in het stadskantoor, Hoogstraat 11.

Bezwaar: Tegen dit besluit c.q. besluiten is geen bezwaar en/of beroep mogelijk.

Naar boven