stcrt-2009-4943-001.png Bekendmaking vaststelling vijfde uitwerkingsplan Mossenest II

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ter voldoening van het bepaalde in artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat met ingang van 8 april 2009 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het door het college vastgestelde vijfde uitwerkingsplan voor een deel van de nieuwbouwwijk Mossenest II. Het uitwerkingsplan is een uitwerking van ex artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van het bestemmingsplan Mossenest II Noordwijkerhout 2006.

De vijfde uitwerking heeft globaal betrekking op het gebied tussen de Robijnslaan, Hortus, het Park en de 8 projectmatig op te richten vrijstaande parkvilla’s van projectontwikkelaar Synchroon. De uitwerking maakt 8 woningen aan het toekomstig park mogelijk met bijbehorende erven, tuin en deel openbaargebied.

Het vijfde uitwerkingsplan Mossenest II zal van 8 april tot en met 19 mei 2009 ter inzage liggen op de afdeling Ruimte en Bouwen, centrale balie van het gemeentehuis Herenweg 4 in Noordwijkerhout.

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt de dag na de beroepstermijn in werking. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het goedkeuringsbesluit niet. Daartoe kan eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging een verzoek om schorsing en of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven