stcrt-2009-4883-001.png Vaststelling bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening motorcrossterrein De Ketelberg’

Burgemeester en wethouders van Eersel maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 31 maart 2009 het bestemmingsplan ‘Buitengebied, herziening motorcrossterrein De Ketelberg’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit bestemmingsplan regelt een nieuwe geluidzone rondom het motorcrossterrein De Ketelberg naar aanleiding van een uitbreiding van het motorcrossterrein op grondgebied van de gemeente Bladel. Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 9 april 2009 tot en met 20 mei 2009 voor iedereen ter inzage bij de gemeentebalie, Dijk 15 te Eersel. Het vastgestelde bestemmingsplan kan ook worden geraadpleegd via internet www.eersel.nl – thema’s – bouwen en wonen – bestemmingsplannen.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt in werking op 21 mei 2009, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven