Lansingerland

Gedeeltelijk goedgekeurd bestemmingsplan ‘Vrijstellingsmogelijkheid voor vlaggenmasten’

Met inachtneming van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 18 februari 2009 (zaaknummer: 200804939/1) maakt de gemeente Lansingerland bekend dat het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland op 22 april 2008 het bestemmingsplan (verzamelherziening) ‘Vrijstellingsmogelijkheid voor vlaggenmasten’ gedeeltelijk heeft goedgekeurd. Het betreft een partiële herziening van een aantal vigerende bestemmingsplannen waarin een vrijstellingsmogelijkheid voor vlaggenmasten wordt opgenomen. De bevoegdheid is neergelegd bij het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Lansingerland. Voor het bestemmingsplan ‘Buitengebied, inclusief 1e en 2e herziening’ is goedkeuring onthouden.

U kunt de betreffende stukken van 9 april 2009 t/m 20 mei 2009 inzien bij de balie van de afdeling Vergunningverlening & Handhaving (op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur), gevestigd aan de Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs (gemeente Lansingerland).

Gedurende deze termijn kunt u een beroepschrift (in tweevoud) instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag), indien u een belanghebbende bent die tijdig bedenkingen tegen het bestemmingsplan bij Gedeputeerde Staten heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest zich met zijn bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven