stcrt-2009-4871-001.png Bestemmingsplan Bos en Buitenplaatsen Wijthmen onherroepelijk

Burgemeester en wethouders van Zwolle maken ingevolge het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het bestemmingsplan Bos en Buitenplaatsen Wijthmen sinds 12 maart 2009 onherroepelijk is.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Overijssel van 13 januari 2009 nr. 2008/0193498, waarbij het bij raadsbesluit van 22 september 2008 vastgestelde bestemmingsplan Bos en Buitenplaatsen Wijthmen geheel is goedgekeurd, is namelijk geen beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State ingesteld.

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op een gebied dat gelegen is ten zuidoosten van Zwolle nabij de kern Wijthmen. Het gebied wordt in het zuiden begrensd door de Heinoseweg, in het noordoosten door de Erfgenamenweg, in het noordwesten door het recreatiegebied ‘de Wijthmenerplas’ en in het zuidoosten door de kern Wijthmen.

Dit bestemmingsplan voorziet in circa 23 hectare bos en een zevental buitenplaatsen tussen de Wijthmenerplas en de kern Wijthmen

Het bestemmingsplan ligt voor een ieder ter inzage in het Stadskantoor, Lübeckplein te Zwolle.

Naar boven