stcrt-2009-4864-001.png Goedkeuring bestemmingsplan ‘Zeelst, herziening 2008’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant bij besluit van 17 maart 2009 goedkeuring hebben verleend aan het volgende bestemmingsplan

Naam

Omschrijving

Besluit Gedeputeerde Staten (nummer)

Bestemmingsplan ‘Zeelst, herziening 2008’

Het plan dient ter reparatie van het eerder opgestelde bestemmingsplan ‘Zeelst’. Bij besluit van 29 augustus 2005 heeft Gedeputeerde Staten gedeeltelijk goedkeuring onthouden aan dit bestemmings-plan. De goedkeuring is onthouden aan de bestemming van een gedeelte van het perceel Kapelstraat-noord 157. Daarnaast heeft de Raad van State het goedkeuringsbesluit betreffende het perceel De Stoop 2 vernietigd. Deze herziening van het bestemmingsplan ‘Zeelst’ betreft daarom een reparatie voor de genoemde twee percelen.

1458867/1515861

Het besluit van Gedeputeerde Staten en het bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28, lid 6, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) met ingang van 10 april 2009 tot 22 mei 2009 voor iedereen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis. Het plan is ook te raadplegen via de website www.veldhoven.nl.

Degene, die zich tijdig op grond van artikel 27 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten heeft gewend, alsmede een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met bedenkingen tot Gedeputeerde Staten te wenden, kan binnen genoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift moet u indienen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van Gedeputeerde Staten een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Veldhoven, 8 april 2009

Naar boven