stcrt-2009-4859-001.png Ontwerpbestemmingsplan en -wijzigingsplan voor herinrichting van het binnenterrein (voormalige gymzaal) Koestraat in Hellendoorn

Voor het binnenterrein Koestraat (voormalige gymzaal) in Hellendoorn is een herinrichtingsplan voor woningbouw ontworpen. Het betreft de realisatie van zeven woningen. Deze woningen worden bereikbaar via de Dorpsstraat.

Burgemeester en wethouders hebben voor deze herinrichting twee ontwerpbestemmingsplannen voorbereid:

  • het ontwerp ‘plan van wijziging binnenterrein Koestraat’ van het ‘bestemmingsplan Hellendoorn dorp’ (zes woningen) en

  • het ‘ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 12 in Hellendoorn’ (één woning).

Bij het loket Bouwen en milieu, Willem-Alexanderstraat 7 in Nijverdal liggen vanaf 4 april 2009 deze twee plannen ter inzage. Voor het plan van wijziging binnenterrein Koestraat is de inzagetermijn vier weken; voor het ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 12 is die termijn zes weken.

Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. De ontwerpplannen zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.hellendoorn.nl (via: ga snel naar/plannen en projecten/bestemmingsplannen).

Belanghebbenden kunnen tegen het ontwerp ‘plan van wijziging binnenterrein Koestraat’ gedurende de termijn van inzage schriftelijk hun zienswijzen kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders van Hellendoorn, postbus 200, 7440 AE Nijverdal.

Met betrekking tot het bestemmingsplan Dorpsstraat 12 in Hellendoorn kan iedereen gedurende de termijn van inzage schriftelijk en/of mondeling zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, postbus 200, 7440 AE Nijverdal.

Naar boven