stcrt-2009-4858-001.png Projectbesluit vastgesteld 9 ‘Broeze Nijverdal bv’

Het college van burgemeester en wethouders heeft een projectbesluit vastgesteld voor het realiseren van voorzieningen ten behoeve van en het bouwen van een bedrijfsgebouw voor ‘Broeze Nijverdal bv.’ op het nieuwe bedrijventerrein Lochter III.

Het projectgebied betreft globaal de toegangsweg vanaf de noordelijk gelegen rotonde van de H. Boersingel het bedrijventerrein op en het oostelijk daar aangrenzende bouwkavel met wegen en groenvoorzieningen.

Met ingang van 4 april 2009 is het hiervoor genoemde projectbesluit/bouwvergunning in te zien bij het loket Bouwen en milieu, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal.

Het vastgestelde projectbesluit en bouwvergunning zijn eveneens gedurende de beroepstermijn van zes weken in te zien via de gemeentelijke website www.hellendoorn.nl (via: ga snel naar/plannen en projecten/bestemmingsplannen).

Aangezien niemand een zienswijze aan het college kenbaar heeft gemaakt omtrent het ontwerpprojectbesluit, kan slechts een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tijdig aan het college kenbaar te maken beroep instellen.

Het beroepschrift dient met ingang van 4 april 2009 binnen zes weken te worden ingediend bij de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 323, 7600 AH Almelo. Tevens kan dan over het besluit van het college een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Almelo.

Een beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Hellendoorn, 3 april 2009

Naar boven