stcrt-2009-4854-001.png Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kulturhus Holten’

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 26 maart 2009 het volgende vastgesteld:

  • bestemmingsplan ‘Kulturhus Holten’.

Dit plan maakt planologisch een functiewijziging naar een Kulturhus aan de Smidsbelt 6 en Tuinstraat 2 in Holten en een parkeerterrein op de hoek van de Tuinstraat/Boschkampstraat mogelijk. Daarnaast maakt het plan de uitbreiding van het voormalige gemeentehuis aan de Smidsbelt 6 in Holten met een horecagedeelte en een multifunctionele zaal mogelijk.

Meer informatie

U kunt het desbetreffende bestemmingsplan en raadsbesluit met bijbehorende stukken vanaf woensdag 8 april 2009 inzien bij de medewerkers van de afdeling Wonen en Ondernemen aan het loket in de ontvangsthal van het gemeentehuis, Schild 1 in Rijssen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met een medewerker van het team Administratief en Juridisch, t (0548) 854 837. De stukken zijn ook in te zien via www.rijssen-holten.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende beroep worden ingesteld tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Als er tijdens deze termijn, naast het instellen van beroep, geen verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend treedt het bestemmingsplan in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn.

Naar boven