stcrt-2009-4771-001.png Vastgestelde bestemmingsplannen Gemeente Bronckhorst

De gemeenteraad van Bronckhorst heeft op 26 maart 2009 de volgende bestemmingsplannen vastgesteld.

  • ‘Buitengebied 2008; Koekoekstraat 21 Vierakker’. Het plan heeft betrekking op het beëindigen van de melkveehouderij op het perceel Koekoekstraat 21 in Vierakker. De opstallen van het agrarisch bedrijf worden gesloopt. Naast de voormalige bedrijfswoning wordt een nieuwe woning gebouwd. Het plan voorziet in een passende planregeling om dit initiatief te realiseren;

  • ‘Buitengebied Steenderen 2005; Z.E. weg 33b’. Het plan heeft betrekking op de bouw van een nieuwe bedrijfshal en het bestemmen van de onderliggende grond waar de uitoefening van een fietsen-, bromfietsen- en motorfietsenbedrijf wordt toegestaan;

  • ‘Landgoed De Punt’. Het plan heeft betrekking op het realiseren van een nieuw landgoed in de vorm van een landhuis, gastenverblijf en garage aan de Stadsedijk in Halle.

Bij de vaststelling van deze plannen zijn geen wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerp.

De vastgestelde bestemmingsplannen liggen van 9 april t/m 20 mei 2009 tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor, afdeling Ruimtelijke en economische ontwikkeling, Banninkstraat 24a in Hengelo (Gld.). Bent u op genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken met een van de medewerkers van de afdeling, tel. (0575) 75 03 70. U kunt de stukken ook raadplegen op www.bronckhorst.nl → Infobalie → Ruimtelijke plannen.

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

De besluiten tot vaststelling van de bestemmingsplannen treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Hengelo (Gld.), 8 april 2009

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven