stcrt-2009-4755-001.png Goedkeuringsbesluit betreffende Reijerscop 27 te Harmelen

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat gedeputeerde staten van de provincie Utrecht bij besluit van 23 maart 2009 het Wijzigingsplan Reijerscop 27 Harmelen ex artikel 11 WRO (het wijzigen van de bestemming Agrarisch gebied met landschapswaarden in de bestemming Bedrijven, paardenhouderij) voor het perceel Reijerscop 27 te Harmelen hebben goedgekeurd.

Inwerkingtreding

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Als echter binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort, totdat op dat verzoek is beslist.

Beroep

Het goedkeuringbesluit ligt met het wijzigingsplan en bijbehorende relevante stukken vanaf 3 april 2009 tot 15 mei 2009 ter inzage bij het omgevingsloket van de afdeling Bouwzaken. Gedurende deze termijn van ter inzage kan een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar te maken, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voorlopige voorziening

Indien beroep is ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend, als er tijdelijke maatregelen nodig worden bevonden waarmee niet tot de uitspraak op het beroepschrift kan worden gewacht. Als dit verzoek wordt gedaan binnen de beroepstermijn, wordt de werking van dit besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet worden gedaan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Woerden, 2 april 2009

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven