stcrt-2009-4685-001.png Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit

Het College van Burgemeester en Wethouders van Maastricht heeft besloten dat Koninklijke Mosa B.V. voor de wijziging/uitbreiding van een vloertegelfabriek, gelegen aan de Sionsweg 157 te Maastricht, geen milieu-effectrapport behoeft op te stellen.

Bij het nemen van dit besluit is rekening gehouden met de kenmerken van de activiteit, de plaats waar de activiteit wordt verricht en de kenmerken van de potentiële effecten van de activiteit. Er is geen bijzondere omstandigheid die het uitvoeren van een m.e.r. noodzakelijk maakt.

Het besluit ligt met ingang van 8 april 2009 tot en met 20 mei 2009 (zes weken) ter inzage bij het gemeenteloket, Mosae Forum 10 te Maastricht. Inzage is mogelijk op maandag tot en met woensdag van 08.30 uur tot 16.30 uur, alsmede op donderdag van 08.30 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur.

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit moet worden aangemerkt als een beslissing inzake de procedure ter voorbereiding van een besluit. Op grond van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is tegen dit besluit geen bezwaar of beroep mogelijk, tenzij de beslissing de belanghebbende, los van het voor te bereiden besluit, rechtstreeks in haar belang treft.

De secretaris,

J.D. Nauta.

De burgemeester,

G. Leers.

Naar boven