Dinkelland

Vaststelling bestemmingsplan ‘De Schil’ te Rossum

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken ingevolge artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 24 maart 2009 gewijzigd hebben vastgesteld het bestemmingsplan ‘De Schil’ te Rossum. De wijziging heeft betrekking op de plankaart die naar aanleiding van een juiste inmeting is gecorrigeerd.

Het vastgestelde plan met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van vrijdag 3 april 2009 voor een ieder gedurende een periode van 6 weken tijdens de openinguren bij de receptie in het gemeentehuis ter inzage.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kunt u een schriftelijk beroepschrift indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, wanneer u:

  • Tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • Belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • Bedenkingen hebt tegen de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Voor het behandelen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

De Raad van State geeft bericht over de hoogte van het griffierecht en de wijze waarop dit moet worden betaald.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Er wordt op gewezen dat het beroep geen schorsende werking heeft. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Naar boven