Dinkelland

Ontwerpprojectbesluit ‘Rammelbeekweg 15 te Denekamp’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat in overeenstemming met artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 3 april 2009 voor een ieder voor de periode van 6 weken ter inzage ligt het ontwerpprojectbesluit ‘Rammelbeekweg 15 te Denekamp’.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien bij de receptie in het gemeentehuis.

Het ontwerpprojectbesluit voorziet in de mogelijkheid om boerderijkamers te ontwikkelen op het perceel Rammelbeekweg 15 te Denekamp.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 6 weken kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kun u indienen bij burgemeester en wethouders van Dinkelland.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Vrijland van de afdeling Vergunningen, telefoonnummer 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven