stcrt-2009-4674-001.png Goedkeuring Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant wijziging bestemmingsplan ‘Kom Sambeek’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 11 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant op 13 maart 2009 de wijziging van bestemmingsplan ‘Kom Sambeek’ hebben goedgekeurd. De wijziging van het bestemmingsplan heeft betrekking op het aanbrengen van een bebouwingsvlak voor één woning op het gedeelte van het perceel St. Janslaan 1 dat gelegen is aan de Korte St. Janslaan te Sambeek.

Met ingang van 9 april 2009 liggen de wijziging van bestemmingsplan ‘Kom Sambeek’ en het besluit van Gedeputeerde Staten gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het tijdelijke gemeentehuis aan de Bakelgeertstraat 43–45 te Boxmeer. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 12.15 uur en op maandagavond van 17.30 uur tot 19.00 uur.

Gedurende de inzagetermijn kan tegen het goedkeuringsbesluit door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Ingevolge artikel 28 lid 7 van de wet op de Ruimtelijke Ordening treedt het besluit van Gedeputeerde Staten inzake de goedkeuring in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn van 6 weken.

Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, in welk geval het besluit niet in werking zal treden alvorens op dat verzoek is beslist.

Boxmeer, 8 april 2009

Burgemeester en wethouders van Boxmeer,

namens dezen:

het hoofd van de Afdeling Vergunningen,

J.H.C. Craenen.

Naar boven