stcrt-2009-4664-001.png Bestemmingsplan Buitengebied

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleent mandaat, het volgende bekend.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 24 maart 2009 besloten de 9e wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied vast te stellen. Deze wijziging betreft een vergroting van de bouwvlakken op de percelen Kalfdamseweg 6 en Abraham Groenewegeweg 6a te Poortvliet en Razernijweg 1 te Tholen.

Met ingang van 3 april 2009 ligt het besluit, samen met het wijzigingsplan en het desbetreffende bestemmingsplan, gedurende 6 weken tijdens de openingsuren ter inzage in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer M. de Koeijer, telefoonnummer 0166-668560.

Tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan kan gedurende de termijn van terinzagelegging door belanghebbenden bezwaar worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 51 te 4690 AB Tholen.

Tholen, 2 april 2009

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen:

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven