stcrt-2009-4656-001.png Vastgesteld Partiële herziening Bestemmingsplan Noordwest deelgebied 1, Agnetapark

Burgemeester en wethouders van Delft maken bekend dat de gemeenteraad van Delft in haar vergadering van 19 februari 2009 voor het Agnetapark een nieuw bestemmingsplan heeft vastgesteld. Het gebied ligt in het noordwestelijke kwadrant van Delft en omvat behalve het feitelijke Oude en Nieuwe Agnetapark ook een aansluitend gebied ten zuiden daarvan met daarin onder meer de Heemskerkstraat en de Ruys de Beerenbrouckstraat. Het plangebied wordt begrensd door de spoorlijn in het oosten, de W.H. van Leeuwenlaan in het westen en het bedrijventerrein DSM Gist aan de noordkant. De zuidelijke grens van het plangebied ligt op de zuidelijke perceelsgrens van de percelen Ruys de Beerenbrouckstraat 5–47 en Ruys de Beerenbrouckplein 6–15. In het besluit tot vaststelling is aangegeven op welke onderdelen het bestemmingsplan is gewijzigd.

Bekijken van het vastgestelde bestemmingsplan

Iedereen kan de vastgestelde Partiële herziening Bestemmingsplan Noordwest deelgebied 1, Agnetaparken het raadsbesluit, van 7 april 2009 tot en met 18 mei 2009 bekijken bij de Publieksbalie aan de Phoenixstraat 16, openingstijden op werkdagen van 8.00–15.00 uur en vrijdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tegen betaling van € 25,– kunt u hier een exemplaar van het bestemmingsplan kopen. U kunt het bestemmingsplan ook inzien op de gemeentelijke internetsite www.gemeentedelft.info onder het kopje ‘Uw inspraak telt’ (klik door naar ‘Plannen ter inzage’).

Reageren op het vastgestelde bestemmingsplan

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij:

Raad van State

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het bestemmingsplan hebben ingediend, dan wel kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest. Verder is het voor belanghebbenden mogelijk beroep in te stellen tegen delen van het bestemmingsplan die door middel van ambtshalve wijzigingen door de gemeenteraad zijn toegevoegd.

Wanneer u een beroepschrift heeft ingediend kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksbalie via telefoonnummer 14015 of via www.gemeentedelft.info.

Naar boven