stcrt-2009-4646-001.png Ontwerpbestemmingsplan Dambroeken

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 1 april 2009 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan Dambroeken, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het gemeentehuis te Beilen, Raadhuisplein 1. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan gedurende deze termijn op onze website (www.middendrenthe.nl) te bekijken.

Het bestemmingsplan wordt opgesteld om de vestiging van grootschalige detailhandelsbedrijven op het bedrijventerrein Dambroeken mogelijk te maken.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor een ieder de gelegenheid om naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Midden-Drenthe, postbus 24, 9411 NB Beilen. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Bouwen en Wonen. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer E. Eefting, tel. (0593) 53 92 22. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Naar boven