stcrt-2009-4645-001.png Bekendmaking voorbereidingsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Menterwolde maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 maart 2009 een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor de volgende plannen:

  • A. Plan van uitbreiding van de gemeente Zuidbroek, plan in onderdelen, herziening 1960. Het besluit heeft betrekking op delen van de Spoorstraat, Pijpstraat, Achter de Wal, het Winschoterdiep, Kerkstraat en de Klaas Woltjerweg.

  • B. Bestemmingsplan Industrieterrein-oost Zuidbroek, 1977. Het besluit heeft betrekking op een deel van de Industrieweg.

Beide voorbereidingsbesluiten treden met ingang van 3 april 2008 in werking. Met ingang van 2 april 2009 liggen de besluiten en de daarbij behorende tekeningen voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Kerkstraat 2 te Muntendam. Beide besluiten zijn genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

De gemeenteraad heeft verder bepaald dat het binnen de begrenzingen van het gebied, waarvoor de besluiten gelden, het verboden is het (bestaande) gebruik van bouwwerken te wijzigen.

Beide besluiten zijn eveneens te raadplegen op de website www.menterwolde.nl

Naar boven