stcrt-2009-4601-001.png Vaststelling projectbesluit en verlening bouwvergunning nieuwbouw kantoor PCPO – De Hoogerwerf

Het college van burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken overeenkomstig artikel 3.8 Wro bekend dat in de vergadering van 17 maart 2009 het projectbesluit ‘Nieuwbouw kantoor PCPO’, Maseratilaan 14 te Oud-Beijerland ongewijzigd heeft vastgesteld en bouwvergunning heeft verleend.

Terinzagelegging

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken met ingang van 3 april 2009 gedurende zes weken op werkdagen van 08:00−13:00 uur (op dinsdag van 08.00−17.00 uur) en volgens afspraak voor belanghebbenden ter inzage ligt op het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6. Bovendien is het vastgestelde projectbesluit raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.oud-beijerland.nl.

Mogelijkheden indienen beroep

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het vaststellingsbesluit en die tevens tijdens de terinzagelegging hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt of aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te kunnen dienen, kunnen hiertegen, binnen zes weken na verzending van het besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen. Het beroepschrift dient gericht te worden aan de rechtbank te Dordrecht Sector Bestuursrecht, Postbus 7003, 330 GC Dordrecht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij een voorlopige voorziening is aangevraagd. Deze voorlopige voorziening kan gedurende de beroepstermijn worden aangevraagd bij de voorzitter van de arrondissementsrechtbank. Indien een verzoek om voorlopige voorziening tijdig is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Het beroepsschrift en het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ondertekend en worden voorzien van naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen beroep is gericht en de gronden van het beroep.

2 april 2009

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven