stcrt-2009-4596-001.png Ontwerpwijzigingsplan Appartementencomplex Schependomlaan 18 (voormalig postkantoor Hees)

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het volgende ontwerpwijzigingsplan vast te stellen:

  • Appartementencomplex met ondersteunende voorzieningen op Schependomlaan 18 (voormalig postkantoor Hees).

Met ingang van 2 april tot en met 13 mei 2009 ligt het ontwerpwijzigingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Gedurende deze termijn van zes weken kan een belanghebbende zijn/haar zienswijzen inzake het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouder, t.a.v. G230, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Degenen die het met het bovenstaande besluit niet eens zijn en die in de voorprocedure tijdig hun bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten alsmede de belanghebbenden die niet verweten kan worden geen bedenkingen te hebben ingediend kan gedurende deze termijn van zes weken beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Naar boven