stcrt-2009-4581-001.png Wijziging ontwerpbeschikking warmtekrachtcentrale Electrabel

Wet milieubeheer

Gedeputeerde Staten van Flevoland maken het volgende bekend:

Beschikking

Gedeputeerde Staten van Flevoland hebben op 24 maart 2009 de vergunningvoorwaarden van de milieuvergunning van 5 mei 1997 voor de warmtekrachtcentrale Electrabel gelegen aan de Markerkant 12–10 in Almere ambtshalve gewijzigd.

De beschikking isgewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

Ter inzage

De beschikking met de overige stukken ligt voor een ieder ter inzage vanaf donderdag 2 april 2009 tot en met woensdag 13 mei 2009 op de volgende plaatsen en tijden:

  • in het gemeentehuis van de gemeente Almere, Stadhuisplein 1 te Almere op werkdagen tijdens kantooruren;

  • in het provinciehuis, Visarenddreef 1, Lelystad op werkdagen tijdens kantooruren.

Om de stukken buiten deze uren in te zien, kan telefonisch (0320-265407 of 265382) een afspraak worden gemaakt. Tevens zullen de beschikking en de relevante stukken voor een ieder toegankelijk zijn via de website http://provincie.flevoland.nl/nieuws/ter_inzage_legging/

Beroep

Gedurende een termijn van zes weken, ingaande de dag na de eerste dag van terinzagelegging, kan beroep tegen de beschikking worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door:

  • Belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking;

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid advies uit te brengen over het ontwerp van de beschikking;

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp van de beschikking.

De beschikking wordt van kracht op de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift, tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek is gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening. In dat geval wordt de beschikking pas van kracht zodra op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor de indiening van een beroepschrift en een verzoekschrift is een griffierecht verschuldigd.

Nadere inlichtingen

Voor inlichtingen over de procedure kunt u zich wenden tot de provincie Flevoland (0320-265388).

Naar boven