stcrt-2009-4558-001.png Bestemmingsplan Het Ravelijn

Onderwerp: Bestemmingsplan Goedgekeurd

Vanaf donderdag 2 april 2009 ligt het volgende bestemmingsplan met goedkeuringsbesluit ter inzage bij het loket Bouwen en Wonen in het gemeentehuis te Hardenberg.

Bestemmingsplan Het Ravelijn, Balkbrug goedgekeurd

  • Bij besluit van 11 maart 2009 onder nummer 2009/0034253, hebben Gedeputeerde Staten (GS) van Overijssel het bestemmingsplan Het Ravelijn, Balkbrug goedgekeurd. Het plan heeft betrekking op de nieuwe woningbouwlocatie aan het Ravelijn en de Boslaan te Balkbrug. Het plan voorziet in de bouw van maximaal 36 woningen en regelt ook de bestemming van het aangrenzende perceel Zwolseweg 92 te Balkbrug.

Vanaf donderdag 2 april 2009 kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk beroep instellen tegen het goedkeuringsbesluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen bedenkingen bij GS hebben ingebracht. Het besluit van GS treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn van 6 weken, tenzij gedurende deze termijn, naast het instellen van beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Raad van State.

Naar boven