stcrt-2009-4550-001.png Vastgesteld bestemmingsplan Penningkruid 58

Bij het loket Bouwen en milieu in het Huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA in Nijverdal ligt met ingang van 4 april 2009 gedurende zes weken ter inzage het besluit van de raad van de gemeente Hellendoorn van 17 maart 2009, nummer 09INT00106 tot vaststelling van het bestemmingsplan Penningkruid 58. Het loket is geopend op werkdagen van 08.00 uur tot 14.30 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630213. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien via de website van de gemeente Hellendoorn (http://www.hellendoorn.nl/diensten/projecten/bestemmingsplannen/in-procedure/).

Het plangebied omvat het perceel aan de Penningkruid 58 in Nijverdal. Met vrijstelling van het geldende bestemmingsplan is op dit perceel reeds de bouw van een woning toegestaan. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de bouw- en gebruiksmogelijkheden voor het betreffende perceel vast te leggen.

Niemand heeft tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad. Uitsluitend belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben kunnen brengen, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in ’s-Gravenhage.

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

  • uw naam en adres;

  • een dagtekening;

  • een omschrijving van het bestreden besluit;

  • de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het bestemmingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven